Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 29.05.2007, 20:27:47
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Ioana_D
Salut!
Intrucat sunt noua pe forum, nu am apucat sa citesc toate mesajele scrise la acest topic(sunt destul de multe:) ) asa ca daca cineva a mai pomenit de ceea ce o sa precizez acuma imi cer scuze ca repet
Vroiam doar sa va recomand conferinta doamnei doctor Cristina Todea legata de avort si metode contraceptive...eu am participat la conferinta dansei la noi in Cluj si am ramas mai mult decat impresionata...inseamna foarte mult sa auzi din gura unui medic, care stie ce vorbeste pentru ca a studiat in domeniu, ce spune acesta despre avort...e o prezentare foarte buna, cred eu, si merita vazuta de oricine, indiferant care e parerea sa despre avort...cred ca aceste conferinte, poate ati avut ocazia sa participati, sunt foarte bine venite si mai cred ca au schimbat multe vieti, nu se poate sa nu fi atins inimile celor care au ascultat vorbele doamnei doctor...
Conferinta se gaseste pe site-ul www.ortodoxmedia.com la sectiunea "Pro Vita" daca vreti eu va dau direct link-ul de pe care mi-am luat si eu conferinta

http://www.ortodoxmedia.com/recording_cat.php?rc_id=6

Sper sa fie cu folos, aici mai sunt si alte filmulete interesante legate de avort si bolile cu transmitere sexuala.
Doamne ajuta!
Dar oare de ce nu arata filme in care femeile mor in timpul nasterii in chinuri sau filme in care femei sunt supuse la moarte in chinuri de numiti "preoti" in cazul unei sarcini extrauterine? sau femei violate obligate toata viata sa poarte rodul violului si suferinta fizica si psihica urmate de viol? Chiar femeia nu are nevoie de compasiune?
D-zeu e iubire cum tot Noul Testament ne demonstreaza. Oare iubirea asta e doar pentru barbati?
Reply With Quote