View Single Post
Vechi 17.10.2010, 01:12:29
Jasmine Jasmine is offline
Junior Member

Data înregistrării: 17.10.2010
Locație: uk
Religia: Ortodox
Implicit Ajutati-ma, va rog!

Buna!
Vin la voi cu o rugaminte mai aparte: as avea nevoie de ajutorul unui foarte bun cunoscator al Bibliei si al religiei islamice in general, familiarizat cu invataturile gruparii Ahmadiyya in particular. (Limba engleza ar fi un avantaj, avand in vedere ca exista mult mai multe materiale in aceasta limba cu privire la doctrina lor, pe unele le-am citit si eu, materiale pe care ma voi baza in discutiile cu acela/aceea dintre voi care-mi va raspunde mesajului).
Cu toate ca nu sunt straina de invatatura noastra cea dreapta, ma gasesc in situatia de a nu fi capabila s-o apar/justific/explic intr-un mod multumitor persoanei pe care incerc s-o conving de adevarul credintei noastre. Acest lucru se complica odata cu studierea unor carti/articole scrise de ei in sprijinul credintei lor (aparent, bine documentate: cu sustinere arheologica, literara si chiar biblica).
Deci, va rog din suflet, daca exista printre voi cineva care considera ca m-ar putea ajuta in privinta aceasta, contactati-ma prin e-mail : jasmine33uk@yahoo.com
Multumesc!
Domnul sa va binecuvanteze!
Reply With Quote