Subiect: Vreau o familie
View Single Post
Vechi 17.10.2010, 13:19:35
mc2009 mc2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.04.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de gabriela24 Vezi mesajul
Sufar si acum dar am spus ce pot sa fac mai mult. Sa cred in Dumnezeu si poate cineva stie si imi da un sfat ce pot sa fac de acum in colo.
Va multumesc!
Poate iti va parea ciudat, insa suferinta este intotdeauna un medicament bun, administrat de Cel Ce stie toate cele ale sufletului, si vine mai ales pentru vindecarea egoismului (manifestat, intre altele, si prin posesivitate si rasfat). Egoismul nu face posibila iubirea sau o relatie armonioasa, pentru ca ii 'anuleaza' personalitatea celuilalt si il pune pe cel egoist in centrul relatiei. Sfintii Parinti vorbesc despre aceasta, uneori numind-o (iubire trupeasca de sine) si maica tuturor relelor. Parerea mea este ca nimic nu urateste mai mult o femeie decat egoismul si mandria, patimile care de obicei merg mana-n mana.

Asadar, sufera si multumeste pentru asta, poate fi un inceput bun si semnul ca Dumnezeu te are in grija ... Nimic se produce intamplator in viata fiecaruia dintre noi. Se prea poate ca acel baiat sa fi tinut la tine (de ex. faptul ca si-a motivat alegerea), insa sa fi functionat si 'ratiunea' - nu raspundeai asteptarilor lui. Si, pentru ca spui ca au fost mai multe cazuri, poate este bine sa reflectezi la cele spuse de el.

Sper sa nu te deznadajduiesti, iar eu sa fi spus ceva de folos. Doamne ajuta si spor in cele de folos!
Reply With Quote