Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 29.05.2007, 22:10:35
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

"Conferinta despre care scriam are ca tema avortul si arata ca de fapt este o crima, la fel ca si metodele contraceptive, care nu se OPUN conceptiei ci DISTRUG produsul de conceptie."

Mai sa fie...ce "produs de conceptie exista" cand se foloseste prezervativul? Sau el nu este o metoda contraceptiva?

"mi se pare cea mai mare dovada de iubire a unei mame fata de copilul ei, sa-si dea ea viata pentru ca fiul/fiica ei sa se nasca.".

In ziua de azi se depisteaza din timpul sarcinii malformatiile si riscurile. Daca esti gravida si risti sa mori si eventual mai ai un copil acasa, ai obligatia morala sa traiesti, doar nu vrei sa lasi orfani 2 copilasi. In plus, sa stii ca o sa mori daca nu intrerupi sarcina este sinucidere. Eu stiam ca este pacat. Mi se pare un pic egoist sa faci copilul doar pentru a nu pacatui in fata Domnului si sa il lasi singurel(imagineaza-ti ca nu are nici tata). -aici vorbeam de sarcina cu probleme

Nu vreau sa te superi, vroiam sa accentuez ca este usor sa zici "da, fac copilul, ce daca mor" dar incearca sincer sa te pui in acea situatie. Pune-te si in situatia de a avea un copil rezultat din viol fara posibilitati concrete de a-l creste. (mai ales ca biserica nu ofera solutii practice pentru acesti copii, adica ajutor financiar). Pune-te si in sitatia de a afla fiind gravida in 5 luni ca al tau copil de va naste cu un grav handicap si va trebui sa il ingrijesti toata viata si sa il chinui si pe el. Este foarte usor de spus "nu avortati indiferent de motiv" mai ales daca nu ati trecut printr-un astfel de caz. Puneti-va fiecare intr-un caz concret si fiti sincer cu voi
Reply With Quote