View Single Post
Vechi 17.10.2010, 16:49:55
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de WanDeReR Vezi mesajul
Sanatate...Am si eu o intrebare pentru cine vrea sa ma ajute:D...
Am auzit de Manastirea Calui unde se afla un preot care iti spune cum iti poti rezolva problemele si vroiam sa stiu daca e adevarat si e bine sa mergem acolo sa aflam ce zice respectivul preot.Multumesc anticipat
Ps.:Manastirea se afla la aprox. 40 km de Craiova , in apropiere de Bals
SANATATE
Cunosc o persoana care se spovedeste la parintele cel in varsta de acolo. Sub nicio forma nu e vorba de lucrare diavoleasca, ci dimpotriva. Acolo, din cate stiu, e o lucrare de Duh Sfant. Dar sa nu mergi acolo ca la ghicitor, ca e posibil sa te dea afara.

Mergi cu smerenie si roaga-te pentru problemele tale. Cere-i parerea parintelui in legatura cu anumite planuri de viitor si cere-i blagoslovenie pentru ceea ce crezi ca este mai important. Daca te rogi si tu, Dumnezeu te poate calauzi prin acest parinte. Cauta sa te spovedesti si sa te rogi pana atunci, pentru ca parintele sa vada ca esti preocupat de cele duhovnicesti.

Repet: sa nu-l abordezi ca pe baba Omida, ci roaga-te lui Dumnezeu ca prin acest parinte Dumnezeu sa te calauzeasca. Intreaba-l cu smerenie si multumeste-te cu cat iti spune. Iti va spune ce iti este necesar pentru mantuire si te va avertiza daca o decizie este buna sau gresita. Atat.

Exista duhovnici care au primit anumite daruri ale Duhului Sfant. Dumnezeu ne calauzeste spre ei in anumite momente ale vietii. Parintele Porfirie si parintele Arsenie Boca sunt doar doua astfel de exemple. Mergi la el ca la orice duhovnic cu smerenie si cu incredere in Dumnezeu si in slujitorul Sau. Dumnezeu sa te ajute.
Reply With Quote