View Single Post
Vechi 18.10.2010, 10:12:12
lore86's Avatar
lore86 lore86 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 10.05.2009
Locație: timisoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de andreicozia Vezi mesajul
S-a auzit numai de baietii de Aiud, nu de sfinti, iar in parte explicatiile ti le-a dat Mihailt

Nu sunt sfinti si nici moastele asa cum inca NU au fost recunoscuti in nici un fel de BOR, ca urmare cei care se roaga la moastele lor sunt inselati de diavol si se pare ca fac ritualuri sataniste inchinundu-se la... practic-->mortaciuni.

Faza cu sfintii inchisorilor a fost initiata de smecherasii afaceristi si actori , Puric si DanIon Vasile...dupa care s-a vazut cum au dat-o cotita cu gindirea lor schismatica.
da, explicatiile marsave care le dadea statul ca doar nu era sa recunoasca altceva.
vietile unora dintre cei amintiti le-am cunoscut indeaproape, asa ca e mai putin probabil sa sti ce s-a intamplat de la sute, mi de km distanta decat ascultand omul care a trecut prin toate astea.

daca nu au fost INCA recunoscute de BOR asta nu insemna ca ele nu exista, dar repet de la sute de km distanta nu ai cum sa le vezi , sa simti harul care le inconjoara.
sunt inca sute, mi de sfinti necanonizati de Biserica, pe care doar Dumnezeu ii stie
dar oricum vb de lucruri straine tie, asa-i?

vai de noi, astia inselati de dragi, care din cauza pacatelor ni s-a intunecat mintea!
vai noua in ziua aceea cand:"sfintii vor judeca lumea"!