"De ce nu si tatii sa moara o data cu moartea mamei si fatului ca doar amandoi au procreat acel copil."
:) Nu am un raspuns la aceasta intrebare, nu stiu cine ar avea, asa a lasat Dumnezeu sa se intample lucrurile, ca femeia sa fie cea care poarta copilul in pantece si apoi sa il nasca si atunci nu are cum sa moara si barbatul cand femeia moare la nastere.
"De ce un copil nenascut prezina un interes mai mare decat viata MAMEI (femeii?)"
Nu cred ca prezinta un interes mai mare copilul decat mama, e vorba aici de incercarea de a trezi oamenii la realitate sa inteleaga ca avortul e o CRIMA ... se discuta mult pe tema asta si se da o importanta mare copilului tocmai pentru ca in ultima vreme copiii nu mai au valoarea pe care le-a dat-o Dumnezeu, in Vechiul Testament se spune ca cei care nu aveau copii erau considerati blestemati, iar in zilele noastre cei cu multi copii sunt priviti ca ciudati...acum e ceva normal ca pentru o femeie sa conteze mai mult cariera, corpul ei, momentul ales de ea ca potrivit pentru a avea un copil, ceea ce nu e tocmai potrivit, cred eu, adica ori ne lasam in voia Lui Dumnezeu, ne lasam in mana Lui, ori hotaram noi in locul Sau si ajungem unde putem si noi, numai ca nu cred ca in cazul asta am ajunge in Rai unde ne dorim cu totii, nu? sincer, gandeste-te bine care dintre cei doi ( mama sau copilul ) prezinta un interes mai mare in societatea in care traim azi.
"Acea femeie ar putea aduce alte vieti in locul embrionului eliminat..deci se compenseaza."
1. nu se stie daca va mai putea avea copii, sunt multe cazuri in care femeia ramane sterila in urma avortului, e o operatie nu tocmai usoara, desi asta se spune, te rog sa urmaresti filmuletele in care arata pe viu ce se intampla in timpul unui chiuretaj
2. nu cred ca se poate compensa o viata, intreaba o femeie care a avortat si vezi ce-ti spune...sunt multe femei care raman cu sechele psihice in urma avortului ( acel "sindrom post avort" )
"Un fetus nu e considerat fiinta umana nici de Biblie."
Am spus si in celalat mesaj, e considerat fiinta si ai sa intelegi mai multe urmarind acele filmulete din cadrul conferintei, e impresionant sa vezi cum arata fatul in pantece si cum misca.
Sper ca vorbele mele sa nu fi suparat pe nimeni, nu asta e intentia mea, doar imi spun si eu parerea.
Doamne ajuta!
|