Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 29.05.2007, 23:42:14
erzbet erzbet is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.02.2007
Implicit

Nu stiu la ce conferinta te referi insa am citit si pe acest forum topicuri despre contraceptie, dar stiu si eu un lucru primar: celula ou se formeaza din ovul si spermatozoid. Cum prezervativul inpiedica aceasta formare, nu se formeaza celula ou, nu are loc zamislirea deci nici viata.

Imi place faptul ca ai spus ce ai face tu in aceste situatii si nu ce ar trebui sa faca o femeie, la modul general. Doamne fereste, vorbeam numai ipotetic.
Iar legat de doctori si cercetari sa stii ca sunt si de cealalta extrema: am vazut multe reportaje cum ca embrionul devine fat cam dupa 3 luni, ca pana atunci este doar embrion. Oricum sunt de parere ca sarcina, nasterea sunt miracole pe care inca nu le-am descoperit complet.

Iar legat de avort..asa cum ti-ai exprimat tu parerea, ce ai face, asa au dreptul toti oamenii. Am fost acuzata de n ori ca instig la avort:nicidecum, Ci pur si simplu cred ca decizia apartine fiecaruia, nu sunt de acord cu interzicerea avorturilor.(avem exemplu perioada comunista). Toare cele bune!
Reply With Quote