View Single Post
Vechi 18.10.2010, 14:04:01
horatiu.miron's Avatar
horatiu.miron horatiu.miron is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.04.2010
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de IonelS Vezi mesajul
Daca ar fi dupa mine as interzice practicarea islamismului in Europa..Argumente ?[...]
Draga domnule, deocamdata ce va doriti dumneavoastra nu este posibil. Si eu visam la 13 ani la interzicerea practicarii oricarei forme de religie organizata, insa asta era pe vremea cand abia deschisesem ochii in viata si nu stiam ca asa ceva e de domeniul fantasticului.

O religie nu poate fi oprita cu forta, va gasi intotdeauna metode prin care sa iasa la suprafata. Bolsevicii au incercat asa ceva in Rusia si la scurt timp dupa asta au vazut ca nu se poate si au lasat ortodocsii sa se desfasoare, desi sub control statal.

De aceea nu m-as mira sa vad ca la francezi legea nu are efect. Persoanele religioase pot fi, uneori, foarte determinate. Vor plati amenzi si vor umbla cu valul in cap. Am auzit ca niste bastani musulmani au construit deja un fond din care sa fie platite amenzile.

Dar dumneavoastra sunteti liber sa visati la interzicerea Islamului. Cert e ca eu, ateu fiind, nu mai visez demult la acest lucru.

User vechi: hmiron.
User si mai vechi: scrabble.
Reply With Quote