Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56
v-as fi recunoscator daca v-ati expune parerea voastra sincera despre icoanele facatoare de minuni si alte semne carora li se atribuie ca find minuni, precum semnul crucii pe sectiunea unor trunchiuri de copac etc.
|
eu cred in existenta icoanelor facatoare de minuni, insa mai cred ca ajutorul este si in functie de credinta pe care o are fiecare ...
cu alte cuvinte, daca noi credem cu putere si punem mult suflet in rugaciune, atunci cand cerem ajutorul lui Dumnezeu, al Maicii Domnului - in special ! ea fiind mama noastra a tuturor si ocrotitoarea neamului omenesc - si al sfintilor respectivi, nu cred ca rugaciunea va fi lasata mai deoparte/ nu va fi repede ascultata pentru ca am facut-o in fata icoanei noastre de acasa si nu in fata unei icoane cunoscuta ca facatoare-de-minuni.
in privinta "semnelor", nu cred ca suntem noi vrednici de asa ceva... adica eu pot sa recunosc o cruce daca o gasesc intr-un trunchi de copac si ma minunez cum a aparut acolo, dar nu o sa cred ca este un semn adresat mie personal, sau mai stiu eu cui... eventual poate as da lemnul respectiv unui mester iconar care o sa stie dansul mai bine ce intrebuintare sa-i dea.