View Single Post
Vechi 30.05.2007, 05:37:51
mirelat
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56
v-as fi recunoscator daca v-ati expune parerea voastra sincera despre icoanele facatoare de minuni si alte semne carora li se atribuie ca find minuni, precum semnul crucii pe sectiunea unor trunchiuri de copac etc.
eu cred in existenta icoanelor facatoare de minuni, insa mai cred ca ajutorul este si in functie de credinta pe care o are fiecare ...

cu alte cuvinte, daca noi credem cu putere si punem mult suflet in rugaciune, atunci cand cerem ajutorul lui Dumnezeu, al Maicii Domnului - in special ! ea fiind mama noastra a tuturor si ocrotitoarea neamului omenesc - si al sfintilor respectivi, nu cred ca rugaciunea va fi lasata mai deoparte/ nu va fi repede ascultata pentru ca am facut-o in fata icoanei noastre de acasa si nu in fata unei icoane cunoscuta ca facatoare-de-minuni.

in privinta "semnelor", nu cred ca suntem noi vrednici de asa ceva... adica eu pot sa recunosc o cruce daca o gasesc intr-un trunchi de copac si ma minunez cum a aparut acolo, dar nu o sa cred ca este un semn adresat mie personal, sau mai stiu eu cui... eventual poate as da lemnul respectiv unui mester iconar care o sa stie dansul mai bine ce intrebuintare sa-i dea.
Reply With Quote