View Single Post
Vechi 19.10.2010, 10:45:49
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de horatiu.miron Vezi mesajul
Islamul a fost si este prezent in Europa. Islamul este parte a identitatii europene la fel cum este crestinismul. Islamul a slefuit batranul continent, mai ales in evul mediu. Redescoperirea filosofilor antichitatii, dezvoltarea chimiei, astronomiei, matematicii, medicinei, fizicii, literaturii, arhitecturii, muzicii, tehnologiei, economiei, educatiei, dreptului, filosofiei... La toate a contribuit Islamul, un actor pe scena pe care mai tarziu avea sa joace Renasterea. Ca nu vrei sa recunosti asta, e problema dumneata.
Eu prefer o viata libera, chiar cu riscul de a muri ucis intr-un atentat la metrou, unei vieti fara drepturi deoarece unii ca dumneata au scos din schema "political correctness".
Asta nu e viata libera, asta e o situatie in care unii profita 200% de sistemul social bine pus la punct al Europei ca sa-si faca toate poftele si sa-si aduca pe batranul continent, la `caldurica`, toata familia din tarile musulmane, FARA insa a contribui prea mult la bunastarea de care se bucura din plin!
Eu nu stiu cat ai trait tu printre musulmani si care este experienta ta vizavi de ei si respectiv religia lor, insa tot ce se rosteste in ziua de azi in public referitor la aceasta religie este un adevar distorsionat, menit a tine `adormite`si multumite spiritele jihadiste. Atunci cand nu le convine ceva, nu se sfiesc sa ameninte pe fata cu represalii sangeroase. Macar si pt. acest lucru - folosirea cu obstinatie a amenintarilor - nu ar trebui sa mai fie considerati parteneri egali in dialogul social. Unde nu mai pui ca nici musulmanul de rand, cel ne-radicalizat, nu iese in strada sa protesteze si sa se dezica de talibanisme atunci cand ele sunt proferate pe toate posturile radio / tv.