Citat:
În prealabil postat de Daniel777
Draga IonIon,inteleg ca esti intr-o pozitie mai delicata,fiind ucenic al parintelui Calistrat,pe cand mie imi este indiferent.Esti afectat de atacul meu impotriva lui.Nu stiu ce sa-ti spun,pozitia mea nu stiu pe cine avantajeaza,chiar daca eu am incercat sa fiu sincer in ceea ce am scris.
Avem pozitii pe moment opuse,insa te intreb,de ce m-ai atacat si pe alte planuri,care nu priveau subiectul de fata?! Eu nu m-am legat de tine personal,opiniile mele au fost legate de parintele Calistrat,fata de care mi-am format o parere ,mai demult,cred ca au trecut vreo 9 ani de atunci.
Nu il atac in nici un fel,nu il urmaresc sa vad ce spune,imi este indiferent,insa fata de acest topic si inca unul in care se spunea ca este un mare si intelept duhovnic,am reactionat si am spus ca eu cred ca nu este asa.
Atata tot,crede-ma ca nu am pus pasiune in asta!Daca esti de alta parere ,sa fii sanatos!
|
Daniel, afirmi in mod repetat ca iti este indiferent, ca nu pui pasiune in a denigra pe parintele Calistrat dar de fapt ne demonstrezi exact contrariul.Am inteles din prima care este parerea ta, ajunge, lasa-ne ...sau poate ar trebui sa ne povestesti si despre sarmanul sufletel care nu a mai avut pace si liniste pana nu a marturisit complotul impotriva parintelui Calistrat; asta nu e pe nici un site?
Si nu stii ca este mare, dar mare pacat sa denigrezi, sa hulesti o fata bisericeasca oricat de pacatoasa ar fi ea? Lasa-i pe cei in masura sa o faca, nu-ti asuma niste riscuri care ar putea sa te afecteze duhovniceste. La duhovnic ai marturisit vreodata asta?