Vasectomia nu este reversibila.
Dincolo de toate contraceptia este un pacat. Pentru ca in sine dragostea si iubirea dintre soti are un rost. Anume nasterea de copii. De asemenea asta ajuta si la mantuirea sotiei in special dar si a barbatului.
In momentul in care cineva separa placerea (dragostea si iubirea trupeasca) de rostul ei atunci apare pacatul. In sine este un fel de furt. Vrei sa iei ceva dar in asa fel incat sa nu iei si responsabilitatile.
Cat despre lumea suprapopulata eu zic sa nu ne facem griji ca Dumnezeu stie mai bine. Daca va fi suprapopulata de oamenii apropiati de Dumnezeu va fi Raiul pe pamant. Si daca am fi mai putini dar mult mai rai decat acum sunt convins ca nu am duce`o mai bine doar ca ne intalnim cu mai putini oameni pe strada.
Cand merg duminica la biserica ne calcam in picioare ca este inghesuiala dar ma simt mult mai bine decat in autobuz sau la film sau la mall etc.
Inchei cu faptul ca eu cred despre contraceptie ca este un pacat (cam la fel cu fumatul si bautura - tot placeri trupesti) si ca problema supraaglomerarii nu este a noastra ci ne este bagata pe gat din afara (din vest si din vest-vest :)).
|