View Single Post
Vechi 30.05.2007, 10:53:35
krabu krabu is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.07.2006
Religia: Ortodox
Implicit

Poate e cam dur ce cred, cu privire la rostul dragostei si al iubirii trupesti - nasterea de prunci.

Are si rostul de a uni si intari legaturile intre soti si sotie si de asemenea de a oferi climpe de placere dar in contextul vietii si responsabilitatii fata de copiii prezenti in casnicie. Clipe de placere in jertfa fata de copii.

Acum insa in vremea asta familia se jertfeste nu pentru copii ci pentru "progres", pentru teluri aberante - masina, vila si alte lucruri desarte cata vreme familia nu este cladita pe scopul mantuirii. Si in jertfa asta pentru idolul asa zisului progres familia are si ea nevoie de clipe de placere insa daca se poate fara adevarata responsabilitate. E un fel de crestinism ortodox dar fara straduinta credinciosului de a se impartasi.

Adica: merg la biserica, ma rog, fac cam tot ce`mi zice preotul dar nu ma ating de idolul meu: fumat, baut, adulter, contraceptie, clevetiri ...

Si cel mai important lucru care a fost amintit de catre cineva: problemele de contraceptie se rezolva nu la maniera generala (a zis nu stiu cine ...) ci se rezolva in mod particular, intre trei persoane: sotul,sotia si duhovnicul. Si prin ascultare totul va fi bine.
Reply With Quote