View Single Post
Vechi 19.10.2010, 16:46:05
wassabi wassabi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.10.2010
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru wassabi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Nici gand sa le reprimam, doar sa le folosim cu cap. Ai femeie, poti sa te bucuri de ea la maxim, nu e musai sa apelezi si la femeile altora si sa distrugi familii. [vorbesc in general]
Da, m-am exprimat putin tendentios, poate iti voi spune si motivele.
Deci, in conditiile in care prin desfranare intelegem relatii sexuale cu mai multe femei/barbati, recunosti ca yoga indeamna la desfranare?
nu stii prea multe despre ce inseamna relatiile sexuale pt un yogin. daca vrei sa fii yogin, adevarat, trebuie sa practici cel putin continenta sexuala (orgasm fara ejaculare/juisare). sunt yogini care practica abstinenta sexuala cu totul, dar sunt rari (la fel de rari ca si in crestinism). yoga nu indeamna la desfranare, de unde ai scos asta? din contra, yoga indeamna la cumpatare, la autocontrol, la eliminarea dorintelor trupesti (de ex ar trebui sa nu mai ai sentimente de scarba/placere fata de ceea ce se intampla in jurul tau, ideal vorbind). Acum, ca yogin, poti alege asceza sau nu. Tantra inseamna altceva, nu inseamna cum crede tot romanul "sex in grup, la greu". Nu, tantra este cu totul si cu totul altceva, ca sa faci tantra trebuie inainte de toate sa-ti iubesti partenerul, asta este o prima conditie.Tantra te poate aduce mai aproape de Dumnezeu (nu degeaba a facut Dumnezeu ca reproducerea sa fie facuta prin sex, ce act mai aproape de actul creator decat reproducerea?)
Asadar, cititi, informati-va, nu aruncati vorbe aiurea, din auzite. Tendinta majoritatii ortodoxe (se vede si aici) este de a nega, de a duce in derizoriu orice nu este conform dogmelor.

Citat:
În prealabil postat de Doriana Vezi mesajul
Ai vazut vreun yoghin eliberat? Cam cati?
Eu sunt mantuita. [Frati ortodocsi, nu sariti la mine va rog. :)) ] Altcineva a ars Karma in locul meu murind pe cruce. Daca rezonezi si meditezi cu El iti va transfera sfintenia Lui si chiar siddhisuri. Totul este sa ramai pe frecventa Lui de vibratie pana la moarte. Asta ca sa ma exprim pe intelesul yoghinilor.
am cunoscut yogini care erau cu mult superiori crestinilor de pe acest forum. daca le spuneam ceva care nu era conform cu ceea ce credeau ei nu sareau la jugulara. incercau sa imi explice (daca credeau ca vreau sa aud o explicatie) sau pur si simplu zambeau si-mi spuneau "e posibil sa ai dreptate". Am cunoscut in schimb preoti care au cerut multi bani pt serviciile bisericesti, am cunoscut preoti care au vrut sa-mi faca sex oral, am cunoscut preot care a zis unuia sa iasa afara din biserica doar pt ca acel barbat avea parul lung (era un hippiot), am cunoscut calugari imputiti si nespalati, calugarite nervoase si isterice etc. Nu zic ca toti sunt asa, am cunoscut si preoti cu har, adevarati stalpi de credinta si intelepciune, insa doar doi oameni i-am intalnit sa fie asa. Cert este ca, undeva, pe drum, ati pierdut esenta crestinismului si-ati ramas numai cu cutia milei si taxa de inmormantare.

Last edited by wassabi; 19.10.2010 at 16:52:02.
Reply With Quote