View Single Post
Vechi 19.10.2010, 19:34:39
Doriana Doriana is offline
Senior Member

Data înregistrării: 24.11.2009
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de wassabi Vezi mesajul
de ce nu citesti si cartile altor oameni care au facut yoga si care sustin exact contrariul ? cred ca stiu ce-ai sa-mi spui, aia sunt posedati de satana. devine plictisitor.
Posedarea demonica este o realitate cruda si frecvent intalnita, din pacate. Daca unii nu cred in ea nu inseamna ca nu exista. Nu cred oamenii nici in Dumnezeu, dar asta nu schimba cu nimic adevarul.

Hai sa spunem lucrurilor pe nume. Yoga este un set de tehnici care aparent fac foarte bine. Face trupul sa functioneze bine, inima sa fie implinita , iti creaza un caracter frumos si da senzatia ca faci ceva pentru mantuirea ta. Te simti foarte bine dupa ca faci unele tehnici. Daca sunt necazuri meditam pe anahata si ne simtim bine. In acest timp ne chinuim sa ne ardem cumplita karma meditand asiduu pe Ajna. Si in acest timp nici prin cap nu ne trece ca de fapt ne luptam cu morile de vant.
Principalul efect secundar al yoga este orbirea spirituala. Pe masura ce avansezi in aceste practici, desi devii mai elevat, mai calm, mai bun, mai sanatos, nu observi cat de repede pierzi contactul cu Dumnezeu. Cauza? Yoga este o tehnica ce vine la pachet cu anumite zeitati pagane. Este folosita in special pentru a intra in contact cu Kali, zeita mortii, si suratele ei indiene. Dar nu ti se va spune asta de la inceput.

Nu poti sa fii crestin si sa faci yoga. Nu poti sa-l atingi pe Dumnezeu cu tehnici idolatre. Dar poti avea iluzia ca o faci.
"Iar mie, să nu-mi fie a mă lăuda, decât numai în crucea Domnului nostru Iisus Hristos, prin care lumea este răstignită pentru mine, și eu pentru lume!" Gal 6:14
Reply With Quote