View Single Post
Vechi 19.10.2010, 21:21:00
Rodica50's Avatar
Rodica50 Rodica50 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.05.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nkq_2007 Vezi mesajul
m-am uitat si eu un pic si vad numai discutii despre ,,sfintul,, Arsenie Boca .sunt ceva ani de la moartea lui .daca e sfant de ce nu e in racla in biserica? voi nu va uitati ca ati ajuns sa considerati un preot care deocamdata e doar in mormint si nici nu aveti certitudinea ca macar el s-a mintuit ....sfint si sa va rugati lui .ati uitat de sfinti parinti.de ce nu spune nimeni de dezgroparea lui.presupun ca l-a dezgropat pana acum sau ar trebui sa il dezgroape sa nu mai duca lumea in eroare.ori ce om daca vede deosebeste un schelet de mort de un sfint
Nu te agita, abia ai intrat pe forum - acest Parinte a avut o viata de sfant, a suferit prigoana, a facut ceva in viata lui pentru oameni- sa nu ne pripim.Poate si acum face minuni. Citeste-i scrierile- nu am apucat sa ma bucur de toate- sunt multe si minunate. Poate asa vei fi mai cu bagare de seama si vei medita mai mult pana vei face o apreciere.
Cel ce crede, se teme; cel ce se teme, se smereste; cel ce se smereste, se îmblânzeste; cel blând, pazeste poruncile; cel ce pazeste poruncile se lumineaza; cel luminat se împartaseste de tainele Cuvântului dumnezeiesc. (Sfântul Maxim Marturisitorul)