View Single Post
Vechi 20.10.2010, 11:36:07
wassabi wassabi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.10.2010
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru wassabi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de antiecumenism Vezi mesajul
De ce se zice in psalmi ca "toti idolii neamurilor sunt demoni"? pt ca asa este.
exemplu de logica hilara. "de ce am dreptate? pt ca am dreptate." ha ha. de fapt, cred ca e mai mult de plans starea in care iti este ratiunea.

Citat:
-Dar in primul; si primul rand -eu tot am stat si m-am gandit- de ce oare DE 2000 DE ANI NICI UN SFANT ORTODOX NU A SCRIS DESPRE REINCARNARE,DESPRE,KARMA,DESPRE CHAKRE,SAU KUNDALINI . DE CE? PT CA NU EXISTA.
nu ai de unde sti. tu stii doar despre acei sfinti recunoscuti de biserica, citesti doar cartile acceptate de biserica. nimic din ce ar contrazice dogma oficiala nu va trece filtrului bisericii si nimeni nu va fi declarat sfant daca spune altceva decat doctrina aprobata.

Citat:

-Pe de alta parte numai crestinismul este intemeiat de fiul lui dumnezeu si Dumnezeu,de o persoana din Sfanta Treime,deci numai crestinismul este mantuitor (ortodoxia).
afirmatie fara acoperire, fara valoarea de adevar decat cea data de credinta." de ce este numai crestinismul mantuitor? pt ca asa este." sesisezi hilarul afirmatiilor tale? evident, nu, trecem mai departe, discutia cred ca este futila.

Citat:
Sfantul Grigorie Palama (+1340)[/b] „Cei ce sunt in Biserica lui Hristos apartin adevarului, iar cati nu apartin adevarului, nu sunt nici in Biserica lui Hristos."
la fel, ai dat o multime de citate, toate de aceeasi natura, afirmatii si atat. valoarea lor de adevar? incerta, doar pt ca a zis x sau y o consideri adevarata. daca ai citi un pic despre logica ti-ai da seama
Reply With Quote