Citat:
În prealabil postat de erzbet
O sa intru cat mai curand pe acel site si o sa imi exprim parerea :) multumesc
|
Pentru putin :)
Eu nu am vazut intreaga conferinta inregistrata, am inceput sa o vizionez, insa acum nu prea am timp, dar am asistat ( dupa cum am mai zs :D ) la conferinta tinuta de doamna doctor in Cluj si banuiesc ca spune aceleasi lucruri, din cat am urmarit eu e la fel ca cea pe care am vazut-o eu ... motivul pentru care am scris link-ul e ca sincer cred ca e de folos pentru tineri si nu numai sa auda aceste lucruri...doamna fiind medic stie ce vorbeste, si crede-ma sunt lucruri pe care oamenii nu le stiu pentru ca medicii nu le recunosc si nu pentru ca nu sunt adevarate, o sa vezi ca explica ce se intampla in toate metodele contraceptive folosite, inclusiv prezervativul, lucrurile nu stau asa simplu cum cred unii... nu vreau sa intru eu in detalii pt ca sunt multe de scris, o sa vezi daca iti iei conferinta de pe net, sunt explicatii simple si de folos :)
Si daca stiti femei ( in special, dar nu numai ) care au indoieli sau se gandesc sa avorteze, aratati-le aceste filme care se gasesc pe site, sunt foarte impresionante.
Sper sa fie de ajutor, eu personal am aflat multe lucruri pe care nu le stiam si m-a ajutat sa-mi fac o parere mai clara asupra lucrurilor :)
Doamne ajuta!