M-ai facut sa rad cu vehementa ta si atacurile tale "subtile" :).
Chiar daca sincer nu ma deranjeaza sa spui (insinuezi) ca sunt fanatica, ca nu am cultura muzicala etc.. Adevarul este departe de asta, din pacate. Daca ascult muzica, este psaltica sau clasica. Si imi cresc copiii la fel de pedanti ca si mine (imi cresc copilul daca nu diferentiaza intre concertele lui bach si vivaldi etc..). Dar este doar manifestarea ifoselor mele de om "cult", ifose care se manifesta in toate.. de la ce zic, cum ma imbrac, ce citesc, ce ascult, ce mananc etc. Ca deh, traiesc in lume si trebuie sa ma bucur, sa ma cultiv, sa ma inalt "spiritual".. ca de-aia traiesc. Sau nu

?
Deci spre linistirea ta, afla ca sunt destul de ipocrita cat sa ma bucur de toate cele lumesti, sa nu renunt la nimic, dar totusi sa ma numesc cu inversunare crestin, ignorand faptul ca Iisus ne-a zis ca cine vrea sa-I urmeze sa se lepede de sine si sa-si ia crucea. Eu nu am lepadat nimic din cele lumesti, tot incerc sa-mi fac curaj..
Dar vad ca sunt diversi care vin si spun: vai, nebuno si fanatico, nu renunta la aia si aialalta, ca lui Dumnezeu ii place si muzica clasica, si pictura capelei sixtine, si mancarea buna, daca o iei cu multumire, si hainele de lux (ca nu-i pacat sa le porti, ca nu haina face pe om, ca smerenia/ iubirea e in inima), si cosmeticele (daca sunt discrete si cu gust) blah, blah, blah...
(si te rog inceteaza cu citate despre diversi compozitori, ca nu despre aceasta este vorba!).