Citat:
În prealabil postat de Rodica50
Scuza-ma, dar esti un razvratit- tu din tot ce vrea sa spuna bine omul , intelegi doar ce vrei. De fapt, ce urmaresti?
|
Serios, oare cine-i razvratitul, cel care asculta de BOR sau cel care canonizeaza lumea de capul lui asa din auzite.
Metoda sigura CU TREZVIE de a te apara de MINCIUNA si de falsii profeti de care iti vorbeste Hristos, draga Rodica, si mi-e mila de tine, este sa te increzi in forurile superioare si ce-ti recomanda ei, CARE STIU care-i "treaba" cu unii si altii...
Dar oare de ce se pune accent pe ruga la oameni simplii?...s-au terminat sfintii? sau oare sfintii canonizati nu mai ajuta de s-a creat isteria asta sub forma unui fenomen de masa, sau asa isi arata romanul indignerea si frustrarea cu autoritatile romane?.. cred ca stiu de ce...deoarece in mod normal daca te rogi la sfintii din Biserica nu riposteaza nimeni si nu simti ca te razbuni pe BOR, ASTA ESTE DE FAPT razvratirea voastra care vine dintr-o inselare! schisma tacita fata de BOR! ! ! in care si multi preoti sunt implicati...insa ei o fac din motivele binecunoscute.... sa se puna bine cu norodul adica ... adica sursa BANULUI!