Dillema:
"Ce cred eu...nu sunt pentru avortul la cerere. Pana si ateistii considera avortul imoral. dar sunt pentru avort cand viata mamei este pusa in pericol, in cazul unui viol cand viitorul unei familii poate fi destramat sau viitorul unei copile. In cazul cand acestea accepta sa aiba copilul ...pe astea le consider martire. Mama care moare stiind ca viata ii este pusa in pericol din cauza sarcinii...este sinucidere."
itzi dau dreptate intru totul... asha inclin sa cred si eu
"Dar ca m-am indepartat de subiect...legat de avort nu e mentionat nimic in Biblie...mai mult chiar sunt versete care sunt pro avort."
nu stiu sa se numeasca versete, frazele si scrierile Biblice, stiu doar ca exista si poezii si unele texte sunt in versuri.
proavort nu cred sa fie versuri dar este adevarat ca nu stiu sa fie nici contraavort... iar in citatele date de tine, stimata dillema se intzeleg si deduc foarte multe, iar superficialitatea in interpretare, nu tzi-am banuit-o pana acuma... ca in foarte multe probleme eshti in tema...
Deci dilema draga, vreau sa zic cum ca asha este, avortul este liber dinpunct de vedere juridic, dar el este condamnat de BOR dar si de creshtinism in general, pe bazele interpretarilor date de sfintzii parintzi, dar cum sunt foarte mult pacate si nu numai avortul Domnul ne indeamna la iertare si indreptare si smerenie ca doreshte nu moartea celui ce a greshit ci sa fie viu adica sa nu mai faca avorturi pe maideparte... Domnul Iisus Hristos stiind ca e foarte greu ce ne cere.
|