Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 30.05.2007, 19:07:31
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de dillema
Citat:
În prealabil postat de vsovi
Dilema draga si erzebet, poi in vechiul testament deshi spune Domnul sa omoare toate femeile care au cunoscut barbat, eu nu am citit din ce spui tu, n-am ajuns pe acolo sincer, dar fiindca te cred, ca precis asha spune despre femeile ushoare care se ocupau de astfel de lucruri si precis ishi si faceau intreruperi de sarcina sau ishi lepadau copiii, fireshte cu consimtzamintul sau la indicatzia barbatzilor respectivi...
nop...nu ai ghicit bine...

Numeri31/17
17. Ucideti dar toti copiii de parte barbateasca si toate femeile ce-au cunoscut barbat, ucideti-le.
18. Iar pe fetele care n-au cunoscut barbat, lasati-le pe toate vii pentru voi.

versetul se refera la capturile evreilor...femeile care au cunoscut barbat insarcinate sau nu sa fie ucise...doar alea virgine sa le pastreze pentru ei...asa a zis D-zeu
poi nu am ghicit fiindca tzi-am zis ca nu stiu ca n-am citit,

dar acolo nu e vorba despre femei si copii si sarcina lor ci despre captura luata dupa razboi, de la inamicul infrant... iar daca vei citi si vei interpreta lucrurile cu ajutorul lui Dumnezeu si Domnul Nostru Iisus Hristos, vei intzelege la ce se refera si de ce li s-a cerut asha de catre conducatorii lor... N-am sa-tzi dezvului, ci am sa te las sa descoperi singura... doar atata itzi pot spune ca nu era vorba despre copii si despre insarcinate sau fecioare... ci despre captura de razboi... :satisfied:
Reply With Quote