View Single Post
Vechi 30.05.2007, 20:13:58
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Timpurile s-au schimbat de acum 2000 de ani pe cand purtau acele panze infasurate in jurul corpului atat femeia cat si barbatului. Am vazut destule filme care descriau traditiile acelor vremuri, Iisus din Nazaret, Camasa lui IIsus, filme cu subiect crestin. Vieti de sfinti etc. Atat barbatul cat si femeia aveau capul acoperit cu o esarfa in jurul capului si o alta care acoperea capul si trupul ca o pelerina si apoi alte panze infasurate in jurul corpului etc. Iar Sf. Pavel zice ca nu cunoaste un astfel de obicei ca femeia sa fie cu capul neacoperit in Biserica....deci toata povestea cu acoperitul este doar un obicei

CAPITOLUL 11 ,I corinteni
16. Iar daca se pare cuiva ca aici poate sa ne gaseasca pricina, un astfel de obicei (ca femeile sa se roage cu capul descoperit) noi nu avem, nici Bisericile lui Dumnezeu.

O sa ma duc in iad ca nu imi mai las parul lung? Pai am serviciu am copii...parul imi cade. Din mai multe motive sunt obligata sa imi tai parul:terapeutice si pur si simplu nu este practic si nu mai am timp pentru a-mi ingriji parul.

Iar la Biserica nu imi acopar parul...D-zeu cred ca ma recunoaste si cu parul taiat si fara sa imi acopar parul. Daca nu imi acopar parul in Biserica o sa merg in iad? cred ca alte lucruri sunt mult mai importante. E clar ca trebuie sa te duci spalat cu haine curate si modeste sa nu atragi privirea, sa ai un comportament modest, sa traiesti fiecare moment al SF. Liturghii si nu sa barfesti sau sa te uiti in stanga si in dreapta pentru a cauta prilej de barfa in mintea ta.
Reply With Quote