View Single Post
Vechi 21.10.2010, 19:45:29
wassabi wassabi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.10.2010
Locație: Bucuresti
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru wassabi
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
S-a scris mult, a curs multe cerneala. Draga lourdes, iubirea este are o singura fata- e curata, restul sunt amagiri! Un crestin adevarat nu va accepta niciodata ceea ce este uraciune in fata lui Dumnezeu!!!
ce inseamna "uraciune in fata lui Dumnezeu" ? deja s-a spus pe aici ca sexul oral sau anal sunt excluse, am inteles asta. ce fel de pozitii sunt acceptate de Dumnezeu? ai voie sa gemi in timpul actului sexual sau si asta este o uraciune? ce pozitii sunt acceptate in afara de cea a misionarului? si aici tot pe principiul de minimizare a placerii se merge?
imi aduceti aminte de o revista, aparuta acum 100 de ani, circula pe net acu ceva vreme o poza dina cea revista. e vorba de revista tinerelor femeie crestine, ceva similar oricum. acolo se explica cum femeia trebuie sa faca tot ce se poate pt a refuza contactul sexual, mai ales daca are deja vreo 4-5 copii. tot acolo se spunea ca "exista barbati perversi care vor sa-si vada femeia goala". deci? s-a schimbat ceva sau daca imi vad nevasta goala ma bate Dumnezeu caci am facut pacat?
Reply With Quote