Citat:
În prealabil postat de mihailt
De ce parintele Cleopa nu a scris niciodata nimic rau despre masonerie?
Stau si eu si ma intreb.
Normal ca masoneria e inofensiva.
Iar ca nu isi fac publice actele de milostenie e dupa cum a invatat Dumnezeu Iisus Hristos :"tu insa cand faci milostenie sa nu stie stanga ta ce face dreapta ta".
Dl Paulescu a fost daruit de Duhul Sfant ca un foarte bun medic ca a descoperit insulina dar acea carte mi se pare o absurditate.
Eu de evreu sa faca parte din masonerie nu am auzit.
|
Binenteles Mihail( si nu Mihai cum te-a botezat madam..., intre cele doua nume este o mare diferenta)
In problema aceasta a conspiratiei masonice trebuie sa privesti si la poporul care promoveaza asemenea enormitati. Cum se face ca nemtii nu au nici o problema cu ei sau elvetienii sau americanii, canadienii, francezii.
Stiti ce au toti acestia in comun..... CULTUL SI ETICA MUNCII nu PUTUROSENIA SI LENEA CRONICA!...caracteristici de baza ale romanului.
Puneti osul la treaba, lasati lamentarile si invinuirea altora pentru neajunsurile si frustrarile personale si o sa vedeti cum mitul francmasonic, "vinovat" de tot si toate in viata romanului se va destrama ca un abur!
Lumea-i prea odihnita, de aceea abereaza si da vina pe altii ca nu-i curat si nu au bani pe de-a moaca! NEMUNCITI!
Cei care cred ca masonii sunt dusmanii, sa puna mina sa dea cu matura prin fata blocurilor si sa-si indrepte gardurile, sa viziteze un bolnav la spital si un detinut la inchisoare( mai ales pe cei detinuti fara vina...ca sunt foarte multi)
Faceti macar 1% din munca filantropica si de caritate pe care o desfasoara lojile masonice dupa care mai vorbim. Pina atunci sa fim cu respect pentru cei care intind mereu o mina generoasa si DARNICA nevoiasilor....totul facindu-se fara mare tam-tam. Cunosc de aceea imi permit sa vorbesc.
Otrava?...otrava sunt "talibanii" care varsa minciunile lor nerusinate din cauza neputintelor lor si a frustrarilor