Sunt de acord cu chestia asta ca mandria este foarte rea si daunatoare. De exemplu tocmai astazi un semen de-al meu m-a facut in toate felurile, fel si chip ca pe o "tarfa" asa cum mi-a zis dar imi dau seama ca trebuie sa rabd foarte multe si ca intr-un fel merit sa ma faca cu ou si cu otet pentru ca si eu i-am jignit pe altii si mai apoi, ma gandesc ce as face daca de ex. m-ar injura Gigi Becali intr-un hal fara de hal, va trebuie sa tac si sa zambesc frumos si sa mai si zic multumesc frumos asta fiind o forma de smerenie, poate ca. Totusi, imi dau seama ca oamenii pe care ii consideram rai nu sunt chiar asa de rai si cei pe care ii consideram buni, nu sunt chiar asa de buni. De aici deduc ca totul este numai mandrie si desertaciune si ca din mandrie si posibil si vreo boala psihica a acestui individ, posibil ceva schizofrenie cu forma usoara la inceput sa-l faca sa ma faca intr-un asemenea hal in toate felurile si formele posibile. Am observat o chestie, cu chestiile astea usoare de afectiuni psihice nu e de joaca ca se pot transforma in chestii mai grave dar un om care are astfel de probleme psihice se vede din priviri, daca va uitati bine la ochii lui au ceva alienat si strabiu iin ei; asta o recunosc la oricine care are asa ceva la cap pentru ca colega mea la liceu i s-a pus diag de schizofrenie nervoasa si avea halucinatii si priviri asa in gol poate si pt. ca lua medicamente tranchilizante si profa mea de asemenea suferea de asa ceva si la fel a avut o cadere psihica foarte urata incat o sa tin minte toata viata; faza e ca fata aia din cauza ca a facut cura de slabire a ajuns intr-un asemenea hal iar profa pentru ca era inselata de sot si era foarte sensibila, a ajuns asa de rau ca a fugit pe strazi si abia au putut-o gasi. de acee, degeaba glumiti cu chestiile astea ca nu e de gluma deloc si am observat o asemenea privire si la omul asta care din mandrie m-a injurat si mi-a zis in toate formele si chipurile, este posibil ca este pe cale sa o ia razna si e posibil ca e predispus la asa ceva ca eu una doua identific natura umana, pe deasupra desfranarea indelungata zi de zi distruge creierul uman.
|