View Single Post
Vechi 22.10.2010, 12:37:23
mihele_m's Avatar
mihele_m mihele_m is offline
Senior Member

Data înregistrării: 01.02.2010
Locație: Timisoara
Religia: Ortodox
Citat:
În prealabil postat de irinelu Vezi mesajul
Buna seara,
Citesc cu drag subiectele de pe acest forum. Dar daca am si eu un subiect sensibil?

Ne-am casatorit de curand.Toate bune pana la relatia lui cu familia mea. Vrea contacte cat mai rare cu ei (eu as zice deloc). S-au opus la inceput casatoriei noastre. Dar asta n-a durat mult. Ni s-au alaturat in scurta vreme si mai ales, in afara sfaturilor in bucatarie, nu s-au amestecat.Se supara crunt cand eu merg pentru o ora la ai mei. La un interval de 3-4 sapt.Imi reproseaza totul la ei. Patologic mi se pare ca nu-l suporta nici pe cel mai mic membru al familiei, de cativa anisori. Si eu...care sunt atat de legata de familie. Care am atata admiratie pentru ei, cand ma simt atat de indatorata. Sufar mult iar negocierile esueaza. Isi doreste o familie compusa din doi oameni, nu una extinsa. Nu cedeaza iar eu ma gandesc serios ca asa nu voi putea trai. Si desigur, inainte de casatorie nu era asa...

Va multumesc!
Draga mea as dori sa te incurajez si o si fac cu toata dragostea mea ,dar am trecut printr-o astfel de relatie si nu a mers . Finalul a fost divortul si am si avut si doi copii minori . Am convetuit 13 ani si am incercat tot ce s-a putut incerca ,si nu a mers . De ce imi era mai teama de aceea nu am scapat ,evident divortul . Daca ai copii te=as sfatui sa nu mergeti pina intracolo fiindca cei care sufera cel mai mult sunt copilasi care chiar nu au niina inci o vina ,ca parinti lor nu se inteleg . Poate ar fi bine sa mergi sa vorbesti si cu Duhovnicul tau sau daca nu ai inca un Duhovnic mergi la Biserica de care apartii si vorbeste cu un preot sa vezi ce-ti spune . Poate il convingi sa mergeti inpreuna la o consiliere psihologica fiindca o sa va ajute tare mult . Iti doresc numai bine si sa aud ca treburile sa-u indreptat intre voi . Daca intradevar te iubeste ar trebui sa-ti accepte familia fiindca dupa Dumnezeu familia este pe primul loc . Doamne Ajuta .
" Toate imi sunt slobode , dar nu toate imi sunt de folos (ICor. 10 ,23 ,) " Nelinistea noastra pe care o simtim neincetat in incercarea de a fi perfecti ascunde teama . Daca ne infruntam temerile si ne ingaduim sa fim "umani ", putem fi mai fericiti si mai bogati . " D. Burns
Reply With Quote