View Single Post
Vechi 22.10.2010, 12:43:57
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Cum am experimentat eu coborarea Duhului Sfant si asupra mea...sau mai bine zis a Harului Divin?!
Aveam ceva ani de practicant ca si crestin...Ma duceam la biserica de cel putin doua ori pe saptamana..Ma duceam cu ideea fixa mai mult pt a-mi asigura protectia ...Ma obseda demonismul, lipsa de protectie, schimbarea soartei in rau, teaama de atitudini necontrolate, de evenimente pe care nu le pot controla, etc.
Era post si ma hotarasem sa ma duc la cat de multe slujbe pot in fiecare saptamana: Sf Liturghie, Sf Maslu, Moliftele Sf Vasile, vecernii, hramuri, etc.. La un moment dat, dupa vreo doua saptamani de "cura crestina" ma trezesc ca motanul meu imi sare in brate mai des decat o facea si , in special, de fiecare data cand ma intorceam acasa de la biserica si nu din alte parti..Dar mai ales mi se parea ciudat ca atunci cand imi sarea in brate, la simpla atingere, sareau scantei si, in ciuda scanteilor, animalul se inghesuia si mai tare in mine...Asa mi-am dat seama ca nu-i energie electrostatica, care deranjeaza un animal si-l goneste, ci de Har Divin...Evident ca in acele perioade , de post si slujbe la biserica, ma simteam excelent..
Deci duceti-va la cat mai multe slujbe ! Biserica este lucratoare !

Last edited by IonelS; 22.10.2010 at 12:56:40.
Reply With Quote