View Single Post
Vechi 22.10.2010, 12:51:56
IonelS IonelS is offline
Senior Member

Data înregistrării: 12.07.2010
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Poate gresesc, dar am observat ca barbatii se adapteaza f greu nasterii unul copil.
Cel putin sotul meu a fost absolut imposibil cand am nascut, avea aceeasi dorinta de a fugi de acasa pe care o relatezi si tu. (A avut o saptamana de concediu sa ma ajute dupa nastere si nici nu a dat pe-acasa). Am o prietena gravida.. imi povesteste lucruri similare.. Sotul meu are un coleg a carui sotie este gravida.. si pe acela l-a pocnit spaima si nelinistea. Am vorbit zilele trecute cu un barbat care are un bebelus de cateva luni, cand l-am intrebat ce face fetita pur si simplu a explodat: se vaicarea cat de greu este (desi nici macar NU locuieste cu copilul!) Sincer, mi-e sila!
Au ajuns barbatii.. vai de ei, fug de responsabilitate, numai barbati nu se pot numi. Rar, rar de tot am vazut barbati care au copii si spun ca vor mai multi, bravo lor!

(Scuze, daca ofensez pe cei de pe forum, dar asta este realitatea)

Aceasta este mentalitata moderna inoculata de tv si media: sa traiesti doar pentru tine (daca renunti la tine pentru celalalt, fie el si familie, daca ignori nevoile tale etc.. nu esti considerat un erou, ci un looser si un neadaptat).

Dar Ioana, trebuie sa ai incredere. Pana la urma sotul se va obisnui cu noul statut si isi va schimba atitudinea. Trebuie sa ai doar rabdare. Multa rabdare.
In parte argumentele tale sunt valabile, insa nici sexul opus nu-i strain de nebunia acestei lumi..
Barbatii fug dupa nastere, in momentele cruciale ale nasterii, etc.. Asa este..Fug, dar fug de femeia contemporana gravida, dificila, greu de indurat...Nu exista aici o singura vinovatie, adica doar EL ! Femeia de azi accepta greu rolul de nascatoare, de mama.., de sotie..si pt ca nu accepta aceste roluri se comporta neplacut...Nu-i o scuza pt barbati, dar..

Last edited by IonelS; 22.10.2010 at 12:54:40.
Reply With Quote