Citat:
În prealabil postat de Erethorn
Tocmai ca nu intelegeti, sau va prefaceti ca nu intelegeti, interpretand cu rea vointa, chiar si dupa ce am explicat.
Daca din postarile domnului Dragomir dumneavoastra ati inteles (sau vreti sa intelegeti) ca rostul vietii omului pe pamant este sa se bucure de sex... ce pot sa va spun... mai cititi o data.
|
Domnule, sunt eu greu de cap... recunosc, dar topicul este despre perversiune:
PERVERSIÚNE s. f. deviere până la patologic a unor tendințe sau instincte datorită unor tulburări psihice; perversitate. ♦ ~ sexuală = săvârșirea de acte nefirești în legătură cu viața sexuală. (< fr. perversion, lat. perversio) (sursa - DEX)
Iar aici se vehicula ideea ca se pot accepta "deviatii" in viata sexuala daca acestea aduc placere celor implicati. Unul din argumente era ca placerea este buna ca asa a fost creeat omul!
Dupa cum vezi perversiunile sunt considerate tulburari psihice, dar stiu ca in dictionarele moderne s-a scos aceasta explicatie pentru ca atingea anumie cercuri. Daca acceptam anormalitatea ca normalitate in curand ajungem sa casatorim homosexuali si lesbiene!
Deci, ideea mea era ca
TOTI oamenii, fie ei preoti/calugari/laici trebuie sa aiba infranare! Toate facute cu discernamant si dupa invataturile Sfintilor Parinti.
Am ajuns la discutia despre preotii catolici pentru eu o vad o exagerare de restrictii in cazul preotilor (si deasemenea o exagerare in libertate pentru oameni de rand). Lipseste dreapta socoteala!
Toate cele bune iti doresc.