View Single Post
Vechi 30.05.2007, 20:52:58
alice alice is offline
Junior Member

Data înregistrării: 10.12.2006
Implicit

RUGACIUNEA PARINTILOR PENTRU COPIII LOR
(Danion Vasile -Cum sa ne crestem copiii; rugaciuni)

Doamne, Dumnezeule! Fiii pe care ii am sunt un dar al bunatatii tale. Tu ai facut a se naste in mine simtamantul care ii face scumpi inimii mele, simtamantul dragostei parintesti.
Tie iti inchin copiii mei, Doamne! Binevoieste a le fi lor Parinte; eu sunt un neputincios muritor si fara ajutorul tau nu pot face nimic.
Tu, Cel ce dai hrana pasarilor cerului, Cel ce pazesti floarea ce rasare in mijlocul stancilor, Parinte a toata lumea, binevoieste a ingriji si de copiii mei, ca sa poata fi fericiti si in viata aceasta , si in cea viitoare. Ajuta-mi sa cultiv in ei bunatatea si printr-o buna crestere sa ii fac folositori semenilor.
Da-le lor, Doamne, intelepciune, ca sa cunoasca si sa voiasca binele. Da-le lor comorile cele ceresti ale virtutii, ca acestea sunt bogatii nepieritoare. Nu cer pentru ei, Dumnezeul meu, bogatii pamantesti care sunt supuse stricaciunii, ci Te rog sa le dai trupuri sanatoase si iubitoare de osteneala, ca sa poata castiga lupta impotriva relelor vietii. Pazeste inimile lor de orice alunecare pacatoasa si apara nevinovatia lor.
Randuieste , Preabunule Stapane, ca ei sa ajunga prin harul tau fii credinciosi ai Sfintei noastre Biserici si sa binecuvanteze Numele Tau in veci.
Reply With Quote