View Single Post
Vechi 22.10.2010, 18:13:47
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit Domnului medic MD.

[quote=Mihnea Dragomir;299463]

Într-adevăr, nu pofta egoistă, ci dăruirea reciprocă și grija pentru soț trebuie să fie motivația celor două exemple pe care le-am dat: al felației din preludiul actului conjugal și al cunilincției de după el.

.................................................. .................................................. ..
.................................................. .................................................. ..
Domnule medic si catolic, eu sunt un pacatos si un ticalos , un ortodox care duhnesc de mindria faptului ca m-am nascut ortodox si ca sunt extrem de atras se originea mea dreptcredincioasa. Am o ghiotura de pacate in asa fel ca daca ai sta mai aproape de mine ai sesiza singur putoarea acestor pacate . Cu toate ca sunt adult nu am cu ce ma lauda ca fapte bune . Singura avere pe care parintii mei mi-au transmis nu este decit o circa de pacate preluata de la stramosi si in care si le-au pus si ei pe ale lor . Nu postesc dupa puterile mele, nu iubesc aproapele dupa cuvintul Mintuitorului , milostenii am si uitat de cind nu am mai facut , la slujbe imi sboara mintea pe te miri cine stie unde, pe altii nu stiu a-i invata decit a fi mindri, nu ajut biserica dupa puterile mele deoarece de fiecare data mi se pare ca exact cind trebuie sa dau bani eu ii am pe cei mai putini si ca sunt presat de nevoi uriase si stringente... Intr-un cuvint sunt o buruiana , o palamida si o ragalie adusa de apa vietii in drumul credintei ortodoxe . Dar asa rau cum sunt stiu f. clar citeva lucruri care nu se fac in viata in ruptul capului chiar daca la un moment dat m-as simti atras de ele !
Nu am vazut dar am auzit si mi s-a intimplat prin pronia divina sa cred si sa aflu istoria Sodomei si Gomorei care m-au ingrozit. O data pe cind mergeam cu trenul de la Constanta la Baia Mare si plictisindu-ma in cupeu , un tinar calator ca si mine citind de zor la ,,Mersul Trenurilor" dar care sesizindu-mi plictiseala mi-a intins cartea ,,Canoanele Ortodoxe" ca sa ma relaxez. A scapat-o insa din mina dar aplecindu-ma sa o ridic am gasit-o deschisa la ,,GOMARIE". Am citit dar m-am inspaimintat in asa fel incit 11 ore m-am rugat ca trenul sa prinda viteza luminii si sa ajung mai repede acasa!
Am vazut , deasemenea domnule medic si catolic oameni care in nebunia lor lucida si intelectuala considera ca ,,rafinament de gingasie si iubire a aproapelui " nemernicii care injosesc firea umana apropiind-o f. mult de lumea animala, canina , exact asa cum spune prorocul David : ,, Omul in cinste fiind , n-a priceput ;alaturatu-s-a dobitoacelor celor fara de minte si s-a asemanat lor" si am vazut cam cu ce i-a ,,daruit" Dumnezeu pt. multa lor practica de viata in duh si adevar; inspaimintator ce au patimit : desi sufereau de cancere genitale si erau in haluri de stari de suferinta , D.zeu nu se indura sa ii ia si sa le curme astfel suferinta , mult platind pt. cursurile de specializare de cunilinctie facute altora si bine inteles ca pt. practica lor . Nu asa se implineste explicatia Mintuitorului care spune ca nu ce punem pe gura sau bagam in gura este pacat ci ce iese din prisosul inimii . Numai satana insasi poate rastalmaci asa cuvintele Domnului .
Daca acolo unde primim , si trece, sfinta Euharistie indrasnim sa punem si sexul insemneaza ca nu peste mult timp v-a trebui sa ,,acceptam" din ,,dragoste frateasca" pe cei care vor pretinde ca pinea si vinul sa le fie date in slip pt. a le consuma acasa cu consoarta !
Nu faptul ca vorbiti despre lucruri si gesturi care exista si despre care va exprimati in termeni stintifici ma uluieste ci faptul ca consimtiti la asa ceva , ba mai mult le ridicati la rang de ,,dragoste si ajutor" pt. stabilitatea casniciei si mentinerea echilibrului prihohormonal al partenerilor cu viteze diferite in atingerea orgasmului ! Am spus ca asemenea gesturi exista la aiuriti si descreierati , greu de calificat perfect in cuvinte din vocabularul curent, omenesc, firesc si elegant ! Ce legatura este intre dragostea sufletelor incununate in taina cununiei cu binecuvintarea lui Hristos si nebunia carnii indracite ?
Intelegind bine ,,unde bati mai Mateias" si cu toate ca v-am vazut chipul pe siteul dvs. va recomand totusi ca sa purtati la dvs. in permanenta o oglinjoara pt. a verifica des daca nu cumva aveti resturi de par pe la gura ... ar fi tare gretos !
Exact cum spunea si sora ,,anna21" : daca nu as fi luat cunostinta de dvs. prin postarile facute as fi crezut ca sunteti scabros de penibil de fel ! Si unde ? tocmai aici unde vorbim sau aparam sau preamarim sau marturisim dumnezeirea ! In felul acesta va ramin indatorat ca imi intariti astfel diferentele evidente dintre ortodoxie si restul indeletnicirilor religioase !

Va reamintesc totusi un verset din prorocul David, in incheiere :
,, Fericit barbatul, a carui nadejde este numele Domnului si n-a privit la desertaciuni si la nebunii mincinoase" ! Ps.39/6

Last edited by zaharia_2009; 22.10.2010 at 18:21:32.
Reply With Quote