View Single Post
Vechi 30.05.2007, 21:23:01
Catalina Catalina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 15.12.2006
Implicit

'Tarati si saraciti, trantiti si murdariti, stresati si terminati '
Cine este vinovat pentru toate acestea ?
In primul rand oamenii , care nu vor sa lupte alaturi de noi impotriva celor care comit fapte ilegale si acte de coruptie si apoi vina este a celor care au competenta de a stopa ilegalitatile din acest caz .
Speram ca DIICOT-ul , ca ministrul justitiei , ca ministrul MAI si presedintele Romaniei sa faca lumina in acest caz .
Putini au fost alaturi de noi si putini au fost cei care au crezut in nevinovatia noastra . Azi voi aduce la cunostinta romanilor o proba a adevarului nostru si o proba a modului in care a fost solutionat dosarul nostru de catre Curtea de Apel Alba Iulia .
NU PUTEAM FACE ACEST LUCRU ,DACA NU PRIMEAM AJUTORUL D-LUI VALTER COJMAN , CARE LUPTA IMPOTRIVA CORUPTIEI SI NEDREPTATILOR DIN ACEASTA TARA SI PENTRU ACEST LUCRU II MULTUMESC .
Inscrisurile postate pe forum le-am anexat la dosarul procurorului , la dosarul fiului meu , dar au fost tratate cu indiferenta de catre oamenii legi , deoarece aratau ilegalitatile infractorilor si a celor care ii sustin .De ce nu se doreste adevarul daca legea cere ca adevarul trebuie sa se afle intotdeauna ?
Inscrisurilor se puteau verifica prin reaudierea martorilor .

Legea prevede urmatoarele ; Mijloacele de proba scrise

Art. 89.Cpp - Inscrisurile pot servi ca mijloace de proba, daca in continutul lor se arata fapte sau imprejurari de natura sa contribuie la aflarea adevarului.

Va rog sa dati o mare atentie modului in care a fost solutionat dosarul fiului meu de catre judecatorii de la Curtea de Apel Alba Iulia . Fapta a fost copiata cuvant cu cuvant dupa sentinta data de Tribunalul Hunedoara , pe care si judecatorul Gherman Calin a copiat-o cuvant cu cuvant dupa Rechizitoriul masluit de procurorul Nicodim Ioan , care a intocmit Rechizitoriul dupa imaginatia dansului sicare nu se bazeaza pe probele din dosar.

http://pic6.piczo.com/aparatidrepturile/?g=22476592&vsrc=preview
Reply With Quote