View Single Post
Vechi 22.10.2010, 21:40:01
Ana-Maria N's Avatar
Ana-Maria N Ana-Maria N is offline
Senior Member

Data înregistrării: 20.08.2010
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
De acord, dar incepeti cu dvs. si ori de cite ori va arde cite un dor de bine venit asa din neant rezumati-va doar la dvs. si la pacatele pe care le aveti ! De cautatori si promotori de ,,bine dezinteresat" este plina lumea , vorba aceea... Sa nu credeti ca cei care au postat pina acum raspunzind fratilor catolici ar fi facut-o din minie proletara sau pt. ca ar fi sfinti !
Dvs. ce doriti de fapt sa invatati , precum insinuati ? Doriti ca acestia sa posteze in continuare destainuindu-se in tehnici elevate de viata in duh si adevar ? Pt. asta aveti la indemina mesageria privata . Daca nu ai cunostinta gesturilor prohibite , precum fratii, de unde sa te gindesti de doua ori inainte de a face ?
In final reusiti sa va contraziceti ... nu mai reiau decit daca simtiti nevoia explicarii contradictiei !

Eu doar spuneam sa incercam sa nu judecam omul, nu sa nu uram pacatul...Nu ma contrazic deloc, raman la cele pe care le-am sustinut. Cand am spus ca suntem aici sa invatam unii de la altii, m-am referit la acest forum in sensul general si nu in particular, la acest topic. Putem culege ce este bun din postarile de pe forum , iar ce nu...o putem lua ca pe o lectie ce nu trebuie facuta

Last edited by Ana-Maria N; 22.10.2010 at 21:53:31.
Reply With Quote