View Single Post
Vechi 23.10.2010, 12:44:03
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de heaven Vezi mesajul
Din punctul meu de vedere crestinismul tine mai mult de traire si mai putin de teorie,insa aici fiind un forum,ne expunem niste pareri,de aceea,citindu-va postarile anterioare,anumite lucruri nu mi-au fost prea clare in felul in care vedeti lucrurile si prin urmare v-am pus niste intrebari ca sa ma lamuresc,la care inca nu mi-ati raspuns.
Bineinteles ca va multumesc pentru recomandare,insa as aprecia si daca am discuta deschis si as afla parerea dvs la cele expuse mai sus.Multumesc!
Parerea mea este parerea poruncita de canoane . Ce sa vorbesc mai mult . Si de as voi nu am ce si cum ! A trai practic , ca sa zic asa , nu inseamna sa nu avem reguli si principii si sa vietuim la libera alegere . Aceasta se numeste ,,vegetare" si nu vietuire ... desi si viata plantelor se supune numeroaselor reguli , altminteri mor, precum oamenii neascultatori !
Imi pare f. rau. Este cel mai concis raspuns pe care pot sa vi-l dau .
Vorbind f. deschis ma asteptam sa va satisfaca primul raspuns dar inteleg astfel ca ,,nu prea" sunteti un riguros !
Deci , lucrurile sunt simple : fiecare face ce voieste , parerea mea mai putin conteaza . Am detaliat anterior cit am putut !

Last edited by zaharia_2009; 23.10.2010 at 12:46:18.
Reply With Quote