Citat:
În prealabil postat de heaven
Din punctul meu de vedere crestinismul tine mai mult de traire si mai putin de teorie,insa aici fiind un forum,ne expunem niste pareri,de aceea,citindu-va postarile anterioare,anumite lucruri nu mi-au fost prea clare in felul in care vedeti lucrurile si prin urmare v-am pus niste intrebari ca sa ma lamuresc,la care inca nu mi-ati raspuns.
Bineinteles ca va multumesc pentru recomandare,insa as aprecia si daca am discuta deschis si as afla parerea dvs la cele expuse mai sus.Multumesc!
|
Parerea mea este parerea poruncita de canoane . Ce sa vorbesc mai mult . Si de as voi nu am ce si cum ! A trai practic , ca sa zic asa , nu inseamna sa nu avem reguli si principii si sa vietuim la libera alegere . Aceasta se numeste ,,vegetare" si nu vietuire ... desi si viata plantelor se supune numeroaselor reguli , altminteri mor, precum oamenii neascultatori !
Imi pare f. rau. Este cel mai concis raspuns pe care pot sa vi-l dau .
Vorbind f. deschis ma asteptam sa va satisfaca primul raspuns dar inteleg astfel ca ,,nu prea" sunteti un riguros !
Deci , lucrurile sunt simple : fiecare face ce voieste , parerea mea mai putin conteaza . Am detaliat anterior cit am putut !