Citat:
În prealabil postat de lourdes19
Am citit toate postarile si le multumesc celor ce au raspuns!
Rodica50 ,nu am zis ca eu sunt cea implicata asa ca ..... sunt treaza !
Lumea, presa, mass-media toate promoveaza sexualitatea ,asa ca si fara sa vrei ai ganduri perverse! Eu am luat in disutii un caz ce il cunosc ! Si multi se confrunta cu astfel de "probleme"desi din jena nu vor sa recunoasca sau se comlpac!
Dl Zaharia parca ai o sabie in mana (tai in carne vie)!
Legat de placere;(offtopic)
Totusi ma gandesc la femeile care practica "cea mai veche meserie "ele cu siguranta nu mai simt placerea si totusi e pacat ceea ce fac, dar nu pot renunta la ea ca din asta traiesc(chiar casatorite fiind unele) ce mai pot face...
|
Va propun sa cititi urmatoarele versete : Evanghelia Matei , cap.V, 29-30.
Inteleg ca va suride gindul la perversiunile sexuale ! Ati vazut vreo data un medic in halat alb ? Nu in dintra-acestea colorate de ii poti confunda cu instalatorii sau electricienii , ci in halate albe ? Ei, si nu s-a intimplat sa vedeti o pata cit de mica de singe pe el ? Ati vazut cit de usor se vede pata de singe rosu pe un halat alb chiar daca este f. mica ? Ei, sa stiti ca asa sunt si pacatele pe sufletul omului care ne este dat de D.zeu imaculat dupa botez . Un pacat cit de mic se vede de la o posta . Dara-mi-te pacatele Sodomei si Gomorei care sunt atit de mari ca si ziua de ieri !
Un mar stricat aflat intr-un cufar cu altele sanatoase in scurta vreme le va strica si pe celelalte . Putin aluat dospeste multa framintatura . Vai de cazul in care aluatul este stricat(acrit).
Cu inselaciunile si sofismele satenei se lupta , nu se alinta !