View Single Post
Vechi 23.10.2010, 12:55:41
zaharia_2009's Avatar
zaharia_2009 zaharia_2009 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.07.2009
Locație: Romania
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de lourdes19 Vezi mesajul
Am citit toate postarile si le multumesc celor ce au raspuns!

Rodica50 ,nu am zis ca eu sunt cea implicata asa ca ..... sunt treaza !

Lumea, presa, mass-media toate promoveaza sexualitatea ,asa ca si fara sa vrei ai ganduri perverse! Eu am luat in disutii un caz ce il cunosc ! Si multi se confrunta cu astfel de "probleme"desi din jena nu vor sa recunoasca sau se comlpac!

Dl Zaharia parca ai o sabie in mana (tai in carne vie)!

Legat de placere;(offtopic)
Totusi ma gandesc la femeile care practica "cea mai veche meserie "ele cu siguranta nu mai simt placerea si totusi e pacat ceea ce fac, dar nu pot renunta la ea ca din asta traiesc(chiar casatorite fiind unele) ce mai pot face...
Va propun sa cititi urmatoarele versete : Evanghelia Matei , cap.V, 29-30.

Inteleg ca va suride gindul la perversiunile sexuale ! Ati vazut vreo data un medic in halat alb ? Nu in dintra-acestea colorate de ii poti confunda cu instalatorii sau electricienii , ci in halate albe ? Ei, si nu s-a intimplat sa vedeti o pata cit de mica de singe pe el ? Ati vazut cit de usor se vede pata de singe rosu pe un halat alb chiar daca este f. mica ? Ei, sa stiti ca asa sunt si pacatele pe sufletul omului care ne este dat de D.zeu imaculat dupa botez . Un pacat cit de mic se vede de la o posta . Dara-mi-te pacatele Sodomei si Gomorei care sunt atit de mari ca si ziua de ieri !

Un mar stricat aflat intr-un cufar cu altele sanatoase in scurta vreme le va strica si pe celelalte . Putin aluat dospeste multa framintatura . Vai de cazul in care aluatul este stricat(acrit).
Cu inselaciunile si sofismele satenei se lupta , nu se alinta !

Last edited by zaharia_2009; 23.10.2010 at 13:03:01.
Reply With Quote