Frumoasa intrebare,,Ce se intampla cu sufletul nostru?''.Dar pana atunci sa ne intrebam,,Ce se intampla cu noi,ca oameni duali ,ca oameni ce traim fiind creati,da CREATI ,atat din trup cat si din suflet,ca fiind polarizati de doua forte care ne indeamna spre a le urma Binele -Dumnezeu si raul-satana.Dar ce se va intampla pana la urma cu sufletul nostru?Va merge in RAI sau in Iad.Intai ce este este Raiul?Oare il putem asemana cu ceva din cele materiale,il descriu numerosii cuviosi asemanandu-l cu lucruri pamantesti dar adesea spun ca nu gasesc cuvinte spre a-l descrie si ,cred eu ,au dreptate.Raiul este trait prin SUFLET,deci nu putem simti Raiul prin senzatii materiale ci decat prin insusirile spirituale,si acestea cred ca se pot aplica si in privinta Iadului.Unde vom fi?Mai bine sa nu ne gandim unde vom fi ci sa cugetam la ambele stari si sa vedem care este de dorit,care o meritam si pe care am pasit mai des.