Citat:
În prealabil postat de Pr. Gheorghe
As fi putut jura ca in acest registru va fi interventia urmatoare ce o veti avea! Mai mult decat previzibil. Asta pentru ca nu sunteti primul impins de la spate de acest "prieten" nevazut!
|
Despre ce registru vorbiti? Nu am injurat, nu v-am atacat, mi-am permis doar sa fiu critic cu mine insumi (si cu "prietenul" cristiboss56, dar astea sunt niste polite mai vechi, "de-ale noastre").
Sunt un prost pentru ca am crezut pentru o clipa ca sunteti in stare sa duceti acest dialog pana la capat. V-am pus o intrebare sincera si dumneavoastra ma acuzati ca sunt condus de la spate de forte malefice. Imi puneti in gura cuvinte pe care nu le-am rostit. Minimalizati problemele ridicate de mine, desi stiti bine ca nu anvergura lor conteaza. Iar cand eu trec peste toate astea si pun in continuare aceeasi intrebare, bagati fisa cu "discutia din care lipseste Hristos".
Draga domnule Gheorghe, parinte, ignorati-ma pe mine. Nu va uitati la mesager. Nu luati in considerare ciondanelile forumistice. Cititi doar intrebarea. Ea putea foarte bine sa vina din partea unui credincios curios.
Cum a fost posibil sa-si pastreze biserica independenta atatea mii de ani fara sa cada la compromis cu Cezarul, intr-o masura mai mica sau mai mare?
Biserica insasi sustine ca este o organizatie independenta, nu eu. Ca reprezentant al acestei institutii, imi puteti oferi un punct de vedere oficial? E o simpla intrebare, nu e nimic malefic sau tendentios aici.
Daca nu, invit ceilalti forumisti la dialog pe tema acestui subiect, ca de-asta suntem aici.