Citat:
În prealabil postat de romandragut
Citat:
În prealabil postat de cristiboss56
Citat:
În prealabil postat de romandragut
eu cred in flexibilitate si toleranta. fiecare trebuie a oferim un pic pentru a primi ceva. nu cred insa in starpirea propriilor credinte, datini, obiceiuri. si e buna dreptate este unul dintre marile neajunsuri ale globalizarii.
pe de alta parte are loc o oarecare uniformizare. se sterg o parte dintre diferente etnice dintre oameni. si dincolo de limba, culoare, rasa sau religie ramane OMUL.
este foarte greu sa anulezi avantajele cat si dezavantajele evolutiei societatii. insa, atata timp cat sunt considerati oameni, fiinte rationale, capabile de iubire si intelegere inseamja ca nu avem dreptul sa apelam la u razboi care ne-ar dezumaniza.
violenta este o resursa primitiva, instinctuala care nu face bine nimanui.
|
Ortodoxia a fos si este cea mai echilibrata din toate punctele de vedere. Contra argumente nu ai, iti spun cu siguranta. Pentru linistea ta sufleteasca, te rog inainte de somnul de noapte citeste si traieste PSALMUL 50. Dumnezeu sa-ti lumineze calea vieti tale ! +
|
cristiboss56 esti offtopic. ortodoxia isi are si ea partilele ei ascunse da intunecate. dar eu vb despre iubire intre oameni si razboi. nu despre ortodoxie.
|
Arata-mi punctual "ororile sfinte"savirsite in numele ortodoxiei. Topicul tu l-ai initiat. Talmes balmesul tau in expuneri nu lamureste nimic, ci te contrazice. ACESTA ESTE UN FORUM CRESTIN ORTODOX si nu discutam decit in cadrul credintei noastre. Invata de la oameni ca Macarie ,Mirean,Iosif si multi altii de aici. Nu te mai lamenta inutil in hatisurile necunostintelor tale !