View Single Post
Vechi 23.10.2010, 22:32:26
Monalisa Monalisa is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2010
Implicit

Sunt perfect de acord, numai ca sa nu se faca in mod discretionar, sa se ingradeasca aceia care tulbura linistea forumului, sper ca nu am zis altceva; stii, exista un concept care mie imi place foarte mult, acela de "corectitudine" in lumea musulmana "inkhlas", adica indiferent daca il iubesc sau nu pe omul de langa mine, eu ca judecator (in cazul Adminului aici) sunt corect si nu ma abat de la principiul acesta de a judeca corect, adica a osandi prin banare si a ierta eventual prin mustrare. Cine are aceasta corectitudine in viziunea asupra vietii si in raport cu semenii, acela este un om mare si este bineplacut Lui Dumnezeu care este El insusi corect, loial si sincer, El nu se uita la fata omului si nu este partinitor. Aici e o mare cheie a principiilor dupa care ne ghidam in viata. Este exact ca si la scoala: daca de ex. mie ca femeie nu imi place de o fata care este mai frumoasa si mai desteapta decat mine, in momentul in care o notez pentru munca ei de peste anul academic, ii voi atribui atat cat merita, evaluand activitatea si examenul ei, netinand cont de faptul ca o urasc sau o iubesc, adica fiind nepartinitoare, cat mai putin subiectiva cu putinta, si deci nerazbunatoare. Asa este placut Lui Dumnezeu si asa este un om corect si drept. Iar cine este corect in cele marunte este si in cele mari si invers cine e nedrept in putin si in mare va fi nedrept.

Last edited by Monalisa; 23.10.2010 at 22:34:42.
Reply With Quote