Īn prealabil postat de zaharia_2009
Domnule , va atrag atentia , vorbim de perversiuni sexuale ! Mai ingrat si de scirbos decit asa ceva nu mai este decit coprofagia si urinofilia. Cred ca uitati despre ce discutam . Vedeti daca aveti sertarele sufletului ocupate cu perversiuni sexuale , de unde sa va mai intre si viata duhovniceasca ? unde sa mai intre ... nu mai aveti sertare libere , le-ati ocupat cu spurcaciuni , de aceea nu puteti pricepe nimic din atitudinea mea ! Nici credinta ortodoxa nu mai sunteti in stare sa o simtiti, asa marturisiti ! Ce are aface pilda mintuitorului de care pomeniti si scirboseniile sexuale ? Iertati-ma , dar sunteti tare strain de ortodoxie , de Evanghelie ce sa mai vorbim . Uite asa , in timpurile din urma se mai de pe fata cite un ,,frate" care pina acum l-au tinut ispitele ascuns dindu-i o fata civica ! Vai, vai ! Vad ca si personaliatea umana , asazis dizolvata de ortodoxie, la dvs. are fundament in perversiuni sexuale . Domnule, va atrag atentia inca o data , stiti despre ce vorbiti ?
Spuneti ca pt. dvs. modelul este Hristos. Ce smecherie , asta asa ca sa iesiti chipurile basma curata din rusinea in care v-ati bagat , sa nu zic eu ca cine, cu capul inainte ? Dupa ce ii dati cu liberattea umana fara frontiere, cu sexualitate liber consimtita, ce v-ati gindit ? sa puneti si numele lui Hristos laolalta ca sa dea bine ! Domnule , credeti ca ne jucam de-a copii prosti ? Dvs. puteti crede si incerca orice dar pt. mine cel putin , aveti arama deja pusa pe fata . Sincer si smerit ar fi fost sa procedati altfel dar revin la sertarele sufletului ...le aveti ocupate cu ... rusinarii !
Primim urarile dvs. din gura cu conditia... sa va fi primenit anterior !
|