View Single Post
Vechi 25.10.2010, 11:48:29
emiliulia emiliulia is offline
Banned

Data înregistrării: 23.10.2009
Locație: dorohoi,strada transilvaniei numarul 11
Religia: Ortodox
Implicit Sa dea bunul nostru Dumnezeu

Multumim pentru sprijinul dumneavoastra sa dea bunul Dumnezeu si Maica Domnului numai bine fiecarui credincios pacatos si tuturor sanatate ,iar cu ocazia sfientei sarbatori care se apropie in curand Sfantul Mare Mucenic Dimitrie va doresc cu toata inima sanatate multa si Domnul nostru Iisus Hristos sa va binecuvanteze in fiecare clipa a vietii dumneavoastra sa va fie usor iar cand necazul va intampina sa ridicati fruntea si sa mergeti mai departe ca atunci cand va intampina o bucurie cu credinta inainte si cu putere in rugaciune ,Dumnezeu sa va binecuvanteze la tot pasul ,noi suntem in mare necaz stam cu bagajele facute avem intretinerea 248 de lei si gazda vrea sa ne dea afara daca nu platim azi astept sa vina ma rog la Dumnezeu in fiecare minut sa trecem fiecare peste necazurile care ne cuprind la tot pasul si incredere in ziua de maine caci cu rugaciune facuta din suflet si credinta mare in Dumnezeu vom reusi sa mergem inainte caci bucurie fara lacrimi nu este si suferinta fara necaz deasemeni pe langa toate Dumnezeu ne da si bucurie iar noi ii multumim lui Dumnezeu ca inca ne mai ajuta si ne lasa sa traim in acesta lume ,va doresc din inima toate cele bune si Dumnezeu sa va aibe in grija pe toti ,am pus o poza pentru a se vedea ca nu mintim in legatura cu asociatia pentru cei care nu ne cred desi stiu ca sunt multi care neau crezut si neau incurajat mereu si va multumesc din suflet pentru incurajari si sfaturi tuturor ,la multi ani tuturor celor care poarta numele sfant Dumitru Doamne ajuta . se poate vedea bloc e1 scara a si la 19 numele gazdei si plata in dreptul numelelui .
Attached Images
File Type: jpg Picture 003.jpg (24,2 KB, 46 views)
Reply With Quote