View Single Post
Vechi 25.10.2010, 17:03:21
FiulRisipitor's Avatar
FiulRisipitor FiulRisipitor is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.08.2009
Locație: Germania
Religia: Ortodox
Trimite un mesaj prin Yahoo pentru FiulRisipitor
Implicit

Desi casatorit sunt prea tanar, dar mai ales naiv si fara experienta(in domeniul relatiilor de cuplu, dar si in domeniul credintei ortodoxe), sa dau sfaturi. Asadar, o sa-ti expun doar niste scenarii:

1. Spui ca sansele de impacare cu fosta sotie sunt nule. Eu mereu mi-am imaginat ca in orice pe lume treburile nu sunt complet pierdute, ci o sansa - chiar daca atat de mica incat nu poate fi vazuta - tot mai exista. Intrebarea mea ar fi: ai incercat impacarea cu fosta sotie? Daca nu poate ar fi bine sa incerci... daca da, poate ca nu e rau sa incerci de doua ori.

2. Sa zicem ca prima varianta este epuizata si nu se poate obtine nimic in acel sens. Atunci privind a doua optiune: prietena reformata. Vedeti cumva vreo cale ca studiind impreuna - dar atentie! nu fara indrumarea unui preot! - sa vada care este credinta cea adevarata si sa revina(vina) inapoi la credinta ortodoxa? Trebuie sa revina convinsa ca ceea ce face este alegerea corecta, altfel tot ce aveti frumos acum se va transforma in iad. In acest caz casatoria a doua ar mai putea fi posibila.....