View Single Post
Vechi 25.10.2010, 20:52:47
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Rodica50 Vezi mesajul
Cred ca in fiecare clipa trebuie sa ne incerce astfel de meditatii. De la o varsta chiar incepe numaratoarea inversa...
Sti , Rodica draga ce mi se intampla tot mai des de cand am reusit sa recuperez marile restante in ale credintei ? Mai toate mi se par , aici nimicuri si fara sens pana la urma ! Mai clar , mai nimic nu prea ma mai incanta , din cele ce odat imi dadeau bucurii , nici banii , nici achizitionarea unui obiect , nici ziua de salariu , nici frumusetile cotidiene , caci realizez ca toate sunt ca un simplu vis , si atat . Ce-i nou si minunat astazi , maine e demodat si dat uitarii ! Incredibil cat de "copii" suntem , ca sa nu spun altfel , ne bucuram ca trece ziua de munca , ne bucuram ca vine sfarsitul saptamanii , ne bucuram ca vine iar concediul , ne bucuram ca vine ziua noastra de nastere , ne bucuram ca vine sfarsitul anului , ne bucuram ca am devenit parinti , bunici , si pana la urma pensionari , ca de , asta ne dorim cu totii , dar vai noua , ca de fapt ne bucuram ca totul s-a sfarsit atat si atat de repede . . . totul ! ! ! Dar pana la urma cu ce ramanem ? Cu o singura speranta : a vietii vesnice si a iertarii noastre !