Subiect: AVORTUL!
View Single Post
Vechi 31.05.2007, 14:06:15
vsovi vsovi is offline
Banned

Data înregistrării: 16.02.2007
Locație: har†>>>s'C'e'r
Religia: Ortodox
Implicit

Lavrentziu stimabile, nu stiu de ce dar si eu am imresia uneori ca ai fi sectar... iarta-ma ca itzi spun ca esti simpatic, si spaer ca nu e cazul...

Erzy draga, nu te speria ca avortul a mai fost interzis si iar este liber d.p.d.v. legislativ si iar va fi interzis, si iar va fi liber... si tot asha... oricum este lasat ca si sarcina de servici, in sprijinul natalitatzii, lasat in mana medicilor cu preponderentza, noi oricum doar ne dam cu parerea... iar BOR condamna moral creshtin ortodox cu preponderentza... anumite lucruri ce tzin de... dar si altele, multe altele...

Dillema, tzi-am zis ca acolo nu era vorba despre avort si nici femei sau copii sau gravide sau virgine shi nici de infractziuni cum zice Lavrentziu ci despre capturi de razboi si cum luptatorii nu prea au ascultat ce le ceruse conducatorii lor iar Lavrentziu are impresia ca a priceput ce si cum ca el a citit concluziile... parerea mea este ca n-a priceput nici el si de aceea am suspiciuni sectare asupra lui... E drept ca nici eu nu-s exclus de la sectaridatzionalitate. ???
Reply With Quote