View Single Post
Vechi 25.10.2010, 23:10:18
coralina's Avatar
coralina coralina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 03.03.2009
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de anna21 Vezi mesajul
Ai vazut vreo batrana macinata de patimi? Care sa faca avansuri barbatilor tineri? Groaznica priveliste! Si cata suferinta si pentru ea. Ma intreb cum a ajuns asa. Si nu am vazut un caz.. ci chiar multe. Iti schimba complet perspectiva asupra patimii desfranarii care chiar exista ascunsa in multi si asteapta momentul sa izbucneasca.

Dar de cazuri de divortz la varsta senectutii din nepotrivire sexuala ai auzit? Daca aia nu este patima.. ce e?
Anna, dar de ce iei in calcul doar extrmele, de ce aduci in discutie "cougarii"? O femeie respectabila la o varsta la fel de respectabila poate nutri sentimente de dragoste fata de sot, nu? Ce e rau in asta?
Despre divorturi din cauza de nepotrivire sexuala la o varsta inaintata nu am auzit dar eu consider ca asta e iarasi o catgorie aparte, in mod sigur minoritara. In mesajul meu initial m-am referit la "cazurile" obisnuite de oameni in varsta, fara inclinatii "fancy" sau mai stiu eu ce.

Intr-un mesaj anterior (pare-mi-se tot la acest topic) faceai referire la cliseele care inunda mintea omului contemporan si il transforma intr-o masinarie producatoare de idei preconcepute. Asta cu batranii care nici macar nu ar trebui sa se gandeasca la dragostea trupeasca mi se pare un exemplu ilustrativ...