View Single Post
Vechi 26.10.2010, 10:50:18
Florin-Ionut's Avatar
Florin-Ionut Florin-Ionut is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.07.2008
Locație: Timișoara
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Daniel777 Vezi mesajul
...ar fi mult mai usor pentru noi daca si ceilalti s-ar impartasi des,pentru ca prin imitatie am putea mai usor si firesc sa ne apropiem de Impartasanie.
[...]
Deci pentru a te imaprtasi des,nu trebuie sa lupti numai cu tine insuti ci si cu cei din jur,ceea ce face acest lucru mult mai greu in zilele noastre.
Cata dreptate ai! Este un gest curajos sa te infatisezi des inaintea parohiei, in afara posturilor, cand impreuna cu tine sunt numai vreo 2-3 batrani.

Ma copleseste tristetea cand ma gandes la subiectul asta. Nici eu nu reusesc sa ma impartasesc saptamanal, pentru ca de multe ori am nevoie de spovedanie inainte. Ar fi totusi o solutie sa merg saptamanal la manastirea unde slujeste parintele meu duhovnic, pentru ca spovedeste inainte de Liturghie. Insa nu pot sa ies din oras in fiecare weekend. Depinde de situatia fiecaruia, insa trebuie ca sa incercam sa ne impartasim cat mai des. Macar de doua ori pe luna, vorba parintelui Cleopa, pe care multi il citeaza care a spus asa: sa cautam sa ne impartasim de cateva ori in 40 de zile.

Ascultați Noul Testament ortodox online.
Reply With Quote