Subiect: feminism
View Single Post
Vechi 31.05.2007, 16:26:56
dillema dillema is offline
Senior Member

Data înregistrării: 05.12.2006
Implicit

Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Citat:
În prealabil postat de dillema
Citat:
În prealabil postat de MARIUS_DANIEL
Pentru a inlatura orice fel de discutii contradictorii despre rolul femeii si al barbatului in familie si nu numai,consider ca barbatul este primul intre egali,adica barbatul si femeia sunt egali,dar barbatul e primul,deoarece e capul femeii.
esti cumva musulman? la astia am intalnit asa o "egalitate"
Nu stiu daca sunt eu caz patologic,ti-am facut o recomandare mai sus pe care tu te incapatanezi sa n-o urmezi,dar tu esti sigur un caz exasperant.Ai auzit asta la musulmani?Dar de harem ai auzit?Dar de bigamie?Hai ca acum facem concurs de cunostiinte generale.In caz ca n-ai auzit,iti spun eu ca patriarhul este primul intre egali,intre membrii Sinodului,adica el conduce dar nu-si impune vointa proprie,ci se iau decizii comune in cadrul Sinodului.
dar mentalitatea nu difera....barbatul e egal ca femeia in obligatii dar in drepturi barbatul e mai presus...super. te felicit. Doamne ajuta sa ai o femeie dupa cum meriti, desteapta cu o slujba bine platita si solicitanta...si il vad atunci pe Marius cum spala si calca la greu...esti sigura ca prezenta ta aici nu e refularea de care ai nevoie dupa?:))))
Reply With Quote