View Single Post
Vechi 26.10.2010, 19:30:51
antoniap
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Erethorn Vezi mesajul
La care obraznicie va referiti ?

Cumva, la faptul ca va arogati dreptul de a interzice sa participam la o discutie pe un forum public ?!

Sau la faptul ca vorbiti la plural, de parca ati fi mandatată să reprezentati toata ortodoxia, sau macar ortodoxia de pe forum ?!

Dar nici in acest caz nu e clar cum stau treburile, pentru ca, dupa cum se poate bine vedea, pe forum exista ortodoxii și ortodoxii.

Exista ortodoxia celor care recunosc si respecta Biserica Ortodoxa Romana si pe preotii ei.

Exista, din nefericire, si "ortodoxia" celor care numesc Biserica o "organizatie apostată", iar pe preotii ei ii categorisesc cu apelativul "parinte", chiar așa, pus in ghilimele, în deplin dispret si bataie de joc fata de Sfânta Taină a Preoției.

Dumneavoastră în numele cărei ortodoxii vorbiti ?

Vedeti, aici e deosebirea. Dumneavoastra "nu credeti" în Papa, desi, daca ar fi sa va consultati duhovnicul, s-ar putea sa aveti surpriza de a afla ca Biserica Ortodoxa Romana ii recunoaste acestuia cel putin calitatea de preot si episcop, cu succesiune apostolica.

In acelasi fel, noi credem în preotii Bisericii dumneavoastra, dupa cum bine a punctat mai sus domnul Dragomir.

Așa că, dacă Biserica mea mă învață iar eu cred că o persoană este preot al lui Cristos, iar o altă persoană își permite să batjocorească preoția, oare e atât de exagerat să îmi spun punctul de vedere ? Cam asta a făcut domnul Dragomir. Nu a luat apărarea forumistului Gheorghe, cu care s-ar putea să fie sau nu de acord, ci a preotului Gheorghe.
Nu ma intereseaza papa si nici preotii ortodocsi dispusi sa-i sarute mana, cu atat mai putin ascultarea de tip catolic. Ce e asa de greu de inteles? Iar despre Ortodoxie vorbesc cu ortodocsii.

Iar tendinta de dominatie economica, politica si spirituala ma dezgusta. Pe forum o simt pe ultima. Prin urmare, nu mai am timp de politeturi si spun exact ce gandesc.

Unora le convine de minune sa ne impuna sa-i ascultam orbeste. Pe asta mizeaza masonii evrei care se folosesc si de masonul papa si de alti masoni ortodocsi si de alte confesiuni ca sa-si impuna idealurile masonice cu ajutorul lor. Pentru ei , noi, cei mici nici nu contam! Ei considera ca e suficient sa-i atraga pe ierarhi si pe prelati de partea lor! Tu pentru care cauza te lupti cu atata indarjire?

Materialul urmator este sugestiv pentru modul in care este privit ortodoxul de rand de catre unii care se cred importanti. De aceea, se impune discernamant duhovnicesc si trezvie, nu ascultare oarba!
SFATURI ”DUHOVNICEȘTI” DESPRE CIPURI DIN PARTEA ”OPOZIȚIEI”

Tendinta oarba de dominatie si nimic altceva! Dumnezeu este scos din discutie.
Reply With Quote